هیتر,هیتر تابشی,جت هیتر,هیتر سقفی,بخاری فن دار,بخاری کارگاهی,هیتر موشکی,جت هیتر مرغداری,هیتر گلخانه,هیتر کارخانه,heater,هیتر گازی,هیتر گازوئیلی سیستم های گرمایشی تولید شده در گروه صنعتی صبا هواساز در مدل های هیتر، جت هیتر ،هیتر موشکی،یونیت هیتر،هیتر کابینتی ،کوره هوای گرم و بخاری صنعتی ساخته و به بازار عرضه می شوند با پیاده سازی آخرین تکنولوژی های صنایع گرمایشی و الگو برداری از سیستم های گرمایشی اروپایی با کیفیت بالا و مصرف کم انرژی باعث ایحاد تحول در سیستم های گرمایشی کشور شده اند. تنوع مدل،تنوع ظرفیت و هم چنین قابلیت سفارشی سازی سیستم های گرمایشی از دیگر امتیازاتی است که گروه صنعتی در اختیار مشتریان خود قرار می دهد جت هیتر یا همان هیتر موشکی یکی از پرفروش ترین محصولات گروه صنعتی می باشد که در مدل گازی،گازوئیلی و دوگانه تولید می شوند.هیتر جت-هیتر موشکی - در مدل های دود کش دار و بدون دودکش و دو موتوره تولید می شود.
یونیت هیتر (به انگلیسی: Unit heater) دستگاهی است که ار آن برای گرم کردن فضاهای بزرگ نظیر سالنهای سرپوشیده، سالنهای کارخانجات و ... استفاده میشود.
یونیت هیتر از قسمتهای زیر تشکیل شده است:
کویل با لولههای پره دار که در داخل آن آب گرم، داغ و یا بخار به عنوان حامل انرژی حرارتی جریان دارد بر حسب نوع یونیت هیتر ممکن است کویل صاف، مکعبی شکل، گرد و یا دایرهای شکل باشد. پروانه و یا فن که وسیله عبور دادن هوا از کویل و به جریان انداختن هوا در داخل فضای گرم شونده را بر عهده دارد. این فن بر حسب ظرفیت و فشار هوادهی ممکن است از نوع ملخی و یا سانتریفوژ باشد. پرههای جهت دهنده هوا که بوسیله آنها میتوان هوای خروجی از یونیت هیتر را به قسمتهای مختلف محل گرم شونده هدایت کرد کابینت و یا محفظه که پروانه و کویل در داخل آن و پرههای جهت دهنده هوا بروی آن نصب شده است. مقدار حرارتی که یک یونیت هیتردر مدت زمان ۱ ساعت در فشار هوای ۱ اتمسفر با درجه حرارت ورودی ۲۰۰ درجه فارنهایت و افت درجه حرارت ۲۰ درجه فارنهایت و درجه حرارت هوای ورودی به کویل ۶۰ درجه فارنهایت به محیط منتقل میکند اگر بدون کانال باشد قدرت حرارتی استاندارد نامیده میشود.
اختلال و کندی در اینترنت موضوعی است که از نظر بسیاری از کاربران اینترنت تبدیل به امری عادی شده و حتی کار تا جایی پیش رفته است که گاه حتی خود مسوولان هم این مسئله را قبول و بر نادرستی آن تاکید می کنند.اما با این قطع کلی اینترنت تنها در چند حالت خاص مجاز محسوب می شود.
چندی پیش دبیر شورای عالی فضای مجازی سرعت فعلی اینترنت را حتی برای باز کردن یک صفحه معمولی پائین دانسته و تاکید کرده بود که لازم است شرایطی ایجاد شود که در قالب آن سرعت به شکلی باشد که کاربران بتوانند روی شبکه فیلم ببینند.
مدیرعامل شرکت مخابرات هم از دیگر مسوولانی به شمار می رود که بر مشکلات فعلی اینترنت اذعان دارد و حتی می گوید: خود ما هم درگیر این موضوع هستیم.
با این همه در مقاطع زمانی مختلف شرکت ارتباطات زیرساخت که وظیفه تامین پهنای باند لازم را بر عهده دارد تاکید دارد که مشکلات و اختلالات اینترنت به زیرساختها مربوط نمی شود و این شرکت پهنای باند مناسب را در اختیار شرکت ها قرار می دهد.
علاوه بر این مسوولان این شرکت مدتی است بر این نکته تاکید دارند که با توجه به افزایش درگاه هایی که پهنای باند بین الملل از آنها تهیه می شود دیگر شاهد قطع کلی اینترنت نخواهیم بود.
با این همه بر اساس قوانین سازمان تنظیم مقررات ارتباطات قطعی های اینترنت مشترکان حدود تعیین شده ای دارد که درصورت تجاوز از این حدود شرکت ارائه کننده خدمات با جریمه هایی مواجه می شود اما گاه برای قطعی های بلندمدت اینترنت جریمه ای وجود ندارد.
بنابر آنچه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور اعلام کرده، قطعی هایی که ناشی از قوه قاهره مانند حوادث طبیعی باشند شامل جریمه نمی شوند، در این موارد و تنها مدت زمان قطعی از آبونمان کسری می شود. همچنین اگر قطعی اتصال به دلیل خرابی تجهیزات مشترک باشد، شرکت ارائه کننده خدمات جریمه نخواهد شد.
همچنین قطعی هایی که بنا به درخواست مشترک صورت بگیرند (مواردی مانند انتقال محل سکونت، تست شبکه داخلی و...) قطعی های ناشی از تخطی مشترک از قوانین و مقررات، قطعی ناشی از عدم پرداخت صورت حساب نیز از دیگر مواردی هستند که در آن ها جریمه ای برای شرکت ارائه کننده خدمات در نظر گرفته نشده است.
اما آخرین بند این موارد هم به زمانی مربوط می شود که قطعی اینترنت ناشی از صدور احکام قضایی و یا امنیتی کشور باشد که در این حالت نیز مدت زمان قطعی از شارژ ماهانه کسر خواهد شد.
مشترکانی که برای اتصال به اینترنت از اشتراکات ماهانه و سالانه استفاده می کنند براساس تعرفه با حد مجازی از قطعی مواجه خواهند بود و در غیر این صورت شرکت خدمات دهنده آنها ملزم به پرداخت جریمه است.