هیتر,هیتر تابشی,جت هیتر,هیتر سقفی,بخاری فن دار,بخاری کارگاهی,هیتر موشکی,جت هیتر مرغداری,هیتر گلخانه,هیتر کارخانه,heater,هیتر گازی,هیتر گازوئیلی سیستم های گرمایشی تولید شده در گروه صنعتی صبا هواساز در مدل های هیتر، جت هیتر ،هیتر موشکی،یونیت هیتر،هیتر کابینتی ،کوره هوای گرم و بخاری صنعتی ساخته و به بازار عرضه می شوند با پیاده سازی آخرین تکنولوژی های صنایع گرمایشی و الگو برداری از سیستم های گرمایشی اروپایی با کیفیت بالا و مصرف کم انرژی باعث ایحاد تحول در سیستم های گرمایشی کشور شده اند. تنوع مدل،تنوع ظرفیت و هم چنین قابلیت سفارشی سازی سیستم های گرمایشی از دیگر امتیازاتی است که گروه صنعتی در اختیار مشتریان خود قرار می دهد جت هیتر یا همان هیتر موشکی یکی از پرفروش ترین محصولات گروه صنعتی می باشد که در مدل گازی،گازوئیلی و دوگانه تولید می شوند.هیتر جت-هیتر موشکی - در مدل های دود کش دار و بدون دودکش و دو موتوره تولید می شود.
یونیت هیتر (به انگلیسی: Unit heater) دستگاهی است که ار آن برای گرم کردن فضاهای بزرگ نظیر سالنهای سرپوشیده، سالنهای کارخانجات و ... استفاده میشود.
یونیت هیتر از قسمتهای زیر تشکیل شده است:
کویل با لولههای پره دار که در داخل آن آب گرم، داغ و یا بخار به عنوان حامل انرژی حرارتی جریان دارد بر حسب نوع یونیت هیتر ممکن است کویل صاف، مکعبی شکل، گرد و یا دایرهای شکل باشد. پروانه و یا فن که وسیله عبور دادن هوا از کویل و به جریان انداختن هوا در داخل فضای گرم شونده را بر عهده دارد. این فن بر حسب ظرفیت و فشار هوادهی ممکن است از نوع ملخی و یا سانتریفوژ باشد. پرههای جهت دهنده هوا که بوسیله آنها میتوان هوای خروجی از یونیت هیتر را به قسمتهای مختلف محل گرم شونده هدایت کرد کابینت و یا محفظه که پروانه و کویل در داخل آن و پرههای جهت دهنده هوا بروی آن نصب شده است. مقدار حرارتی که یک یونیت هیتردر مدت زمان ۱ ساعت در فشار هوای ۱ اتمسفر با درجه حرارت ورودی ۲۰۰ درجه فارنهایت و افت درجه حرارت ۲۰ درجه فارنهایت و درجه حرارت هوای ورودی به کویل ۶۰ درجه فارنهایت به محیط منتقل میکند اگر بدون کانال باشد قدرت حرارتی استاندارد نامیده میشود.
تحقیقات نشان می دهند یک صبحانه مناسب و سالم نقش بسیار مهمی در کاهش وزن و همچنین پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نوع دو ایفا می کند.
اغلب افراد تصور می کنند حذف وعده های غذایی از جمله صبحانه به تناسب اندام کمک می کند، در حالی که تحقیقات نشان می دهند افرادی که صبحانه می خورند لاغرتر از کسانی هستند که این وعده غذایی مهم و حیاتی را حذف می کنند. در برخی مطالعات مشخص شده است حذف صبحانه احتمال اضافه وزن و چاقی را 4 برابر افزایش می دهد.
به عقیده متخصصان خوردن یک صبحانه کامل و حاوی کربوهیدرات و پروتئین و رعایت یک رژیم غذایی متناسب در باقی ساعات روز، موجب کاهش وزن و حفظ آن می شود.
مصرف صبحانه موجب کنترل اشتها شده و تمایل به مصرف شیرینی جات را کاهش می دهد.
حبوبات، نان و غلات سبوس دار، شیر، ماست، تخم مرغ و میوه های تازه یا خشک گزینه های بسیار مناسبی برای صبحانه به شمار می روند.
متخصصان بر این باورند که حذف و یا کاهش شدید کربوهیدرات ها در رژیم غذایی روش خوبی برای کاهش وزن نیست. زیرا این شرایط موجب کاهش متابولیسم بدن و افزایش ولع برای خوردن شیرینی جات می شود.
برای بررسی اثر صبحانه بر وزن بدن، محققان دانشگاه ویرجینیا 94 زن چاق کم تحرک را انتخاب نمودند. رژیم غذایی و به خصوص وعده صبحانه این افراد در یک دوره زمانی مشخص مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد افرادی که صبحانه کامل می خوردند بیش از 21 درصد از وزن خود را از دست دادند، اما گروهی که صبحانه را حذف می کردند و یا صبحانه نامناسبی می خوردند، تنها 5.4 درصد کاهش وزن داشتند.
همچنین مشخص شد که گروه اول در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کردند و میل کمتری به خوردن کربوهیدرات ها (نان، برنج، سیب زمینی و شیرینی جات) داشتند.