close
چت روم

کمپوست قارچ!


موضوعات موضوعات

اخبار

سیاسی

اجتماعی

ورزش

فناوری

سرگرمی

فال روز

مجله خانواده

دیدنی و شنیدنی

عکس بازیگران

تغذیه

مطالب جالب

داستان

کودکانه

گالری عکس

عکس های جالب و دیدنی

اس ام اس

اس ام اس عاشقانه

اس ام اس طنز و سرکاری

اس ام اس پَــ نـَـ پـَـ

اس ام اس های تنهایی و غم انگیز

اس ام اس تبریک

ایرانسل

کدهای دستوری ایرانسل


آرشيو آرشيو

بهمن 1396

آذر 1396

آبان 1396

مرداد 1396

تير 1396

خرداد 1396

ارديبهشت 1396

فروردين 1396

اسفند 1395

بهمن 1395

دی 1395

آذر 1395

آبان 1395

خرداد 1392


جستجوگر پيشرفته سايت





هیتر جت


هیتر,هیتر تابشی,جت هیتر,هیتر سقفی,بخاری فن دار,بخاری کارگاهی,هیتر موشکی,جت هیتر مرغداری,هیتر گلخانه,هیتر کارخانه,heater,هیتر گازی,هیتر گازوئیلی سیستم های گرمایشی تولید شده در گروه صنعتی صبا هواساز در مدل های هیتر، جت هیتر ،هیتر موشکی،یونیت هیتر،هیتر کابینتی ،کوره هوای گرم و بخاری صنعتی ساخته و به بازار عرضه می شوند با پیاده سازی آخرین تکنولوژی های صنایع گرمایشی و الگو برداری از سیستم های گرمایشی اروپایی با کیفیت بالا و مصرف کم انرژی باعث ایحاد تحول در سیستم های گرمایشی کشور شده اند. تنوع مدل،تنوع ظرفیت و هم چنین قابلیت سفارشی سازی سیستم های گرمایشی از دیگر امتیازاتی است که گروه صنعتی در اختیار مشتریان خود قرار می دهد جت هیتر یا همان هیتر موشکی یکی از پرفروش ترین محصولات گروه صنعتی می باشد که در مدل گازی،گازوئیلی و دوگانه تولید می شوند.هیتر جت-هیتر موشکی - در مدل های دود کش دار و بدون دودکش و دو موتوره تولید می شود.

هیتر
هیتر تابشی
جت هیتر
هیتر سقفی
بخاری فن دار
بخاری کارگاهی
هیتر موشکی
جت هیتر مرغداری
هیتر گلخانه
هیتر کارخانه
heater
هیتر گازی
هیتر گازوئیلی
یونیت هیتر
هیتر کابینتی
کوره هوای گرم
بخاری صنعتی
هیتر چیست
هیتر صنعتی
تولید هیتر
فروش هیتر
قیمت هیتر کابینتی
هیتر موشکی مرغداری
بخاری گازی فن دار
بخاری تابشی سقفی
بخاری صنعتی گازدار
بخاری تابشی
هیتر جت

یونیت هیتر (به انگلیسی: Unit heater) دستگاهی است که ار آن برای گرم کردن فضاهای بزرگ نظیر سالنهای سرپوشیده، سالن‌های کارخانجات و ... استفاده می‌شود.

یونیت هیتر از قسمتهای زیر تشکیل شده است:

کویل با لوله‌های پره دار که در داخل آن آب گرم، داغ و یا بخار به عنوان حامل انرژی حرارتی جریان دارد بر حسب نوع یونیت هیتر ممکن است کویل صاف، مکعبی شکل، گرد و یا دایره‌ای شکل باشد.
پروانه و یا فن که وسیله عبور دادن هوا از کویل و به جریان انداختن هوا در داخل فضای گرم شونده را بر عهده دارد. این فن بر حسب ظرفیت و فشار هوادهی ممکن است از نوع ملخی و یا سانتریفوژ باشد.
پره‌های جهت دهنده هوا که بوسیله آنها می‌توان هوای خروجی از یونیت هیتر را به قسمتهای مختلف محل گرم شونده هدایت کرد
کابینت و یا محفظه که پروانه و کویل در داخل آن و پره‌های جهت دهنده هوا بروی آن نصب شده است.
مقدار حرارتی که یک یونیت هیتردر مدت زمان ۱ ساعت در فشار هوای ۱ اتمسفر با درجه حرارت ورودی ۲۰۰ درجه فارنهایت و افت درجه حرارت ۲۰ درجه فارنهایت و درجه حرارت هوای ورودی به کویل ۶۰ درجه فارنهایت به محیط منتقل می‌کند اگر بدون کانال باشد قدرت حرارتی استاندارد نامیده می‌شود.



کمپوست قارچ!


کمپوست قارچ دکمه ای چیست؟

کمپوست قارچ به مخلوطی از بقایای حیوانی و بقایای گیاهی گفته می شود.کمپوست قارچ در روش های سنتی از کود اسب تولید می شده است. استفاده از کود اسب برای تولید کمپوست قارچ خوراکی به علت تامین مواد غذایی مورد نیاز قارچ بسیار موثر بوده است. در حال حاضر برای تولید کمپوست قارچ خوراکی و کمپوست قارچ دکمه ای از سایر مواد به ویژه بقایای گیاهی و مواد زائد سلولزدار کارخانجات قند، کاغذ و... استفاده می شود.

http://www.irangharch.com/img/compost.jpg

آشنایی با روش های تولیدwww.irangharch.com کمپوست قارچ دکمه ای

مواد تشکیل دهنده کمپوست قارچ در روش سنتی:

1-مکمل های غذایی

2-کود اسبی

3-مواد غذایی کنسانتره

4-کودهای ازته

5-املاح معدنی

مواد تشکیل دهنده کمپوست قارچ در روش امروزی:

1-کاه و کلش

2-کربو هیدرات(سبوس گندم)

3-کود مرغی

4-کودهای شیمیایی


روش های تولید کمپوست قارچ دکمه ای
تولید کمپوست قارچ دکمه ای به دو صورت انجام می گیرد:

الف) تولید کمپوست قارچ دکمه ای به روش دراز مدت

الف) تولید کمپوست قارچ دکمه ای به روش کوتاه مدت

تولید کمپوست قارچ دکمه ای به روش درازمدت یک روش قدیمی در ساخت کمپوست قارچ دکمه ای است. این روش برای پرورش قارچ در سطح تجاری مناسب نمی باشد. استفاده از این روش در تولید حجم بالای قارچ دکمه ای به صرفه نیست. شایان ذکر است که علی رغم اقتصادی نبودن این روش به علت گرانی تکنولوژی روش کوتاه مدت این روش همچنان در کشورهای آسیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

روش تولید کمپوست قارچ دکمه ای به صورت کوتاه مدت به مراتب سریع تر و پیشرفته تر از روش های گذشته است و برای پرورش قارچ در حجم تجاری بسیار به صرفه و اقتصادی است.


قارچ خوراکی- قارچ صدفی |قارچ خوراکی www.irangharch.com
:

قارچ دکمه ای در حدود پنجاه سال است مه به صورت تجاری و پرورش در ایران رایج شده است. در پرورش قارچ دکمه ای خاک پوششی، کمپوست قارچ دکمه ای و بذر قارچ دکمه ای در کنار ایجاد شرایط مناسب محیطی می توان ه محصول بسیار مناسبی رسید.

ایران قارچ با ارائه با کیفیت ترین محصولات در صنعت قارچ مفتخر است در خدمت صنعت کاران قارچ باشد.

ارائه بهترین کمپوست قارچ دکمه ای در دو نوع کمپوست بلوکی و کمپوست کیسه ای با قیمت کارخانه با تحویل فوری

ارائه بهترین خاک پوششی در دو نوع داخلی و وارداتی . خاک پوششی هلندی

ارئه بذر قارچ خوراکی، بذر قارچ دکمه ای، بذر قارچ صدفی و بذر قارچ دارویی با بهترین کیفیت

ارائه تجهیزات سالن قارچ، هیتر، فن تهویه ، فن سانترفیوژ ،رطوبت ساز پروانه ای و ...


پاستوریزه کردن و قیمت بذر کمپوست قارچ دکمه ای
:
نحوه پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ایhttp://www.irangharch.com :

برای پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای ابتدا قفسه ها و جعبه ها را با کمپوست قارچ دکمه ای تهیه شده در مرحله اول پر نموده و در اتاق پاستورازیسیون به فاصله 20 سانتی متری روی هم قرار می دهیم.به گونه ای که جریان هوا و بخار از میان آنها به راحتی عبور نماید. به تدریج بر اثر افزایش فعالیت میکروبی درون کمپوست قارچ دکمه ای ، حرارت درون کمپوست قارچ دکمه ای افزایش می یابد. در این هنگام باید درهای اتاق کاملا بسته باشد تا از خروج حرارت جلوگیری شود.

درجه حرارت کمپوست قارچ دکمه ای www.irangharch.com در این مرحله به 52 تا 53 درجه سلسیلوس می رسد. باید مراقب بود که درجه حرارتدر تمامی قفسه های حاوی کمپوست www.irangharch.com قارچ دکمه ای به طور یکنواخت ایجاد شود.

کمپوست قارچ دکمه ای را به مدت 2 تا 4 روز در حرارت 52 تا 54 درجه نگاه می دارند.پس درجه مصنوعی به وسیله بخار آب گرم ه 59 تا 60 درجه افزایش می یابد.

پس از 8 ساعت به تدریج هر دو ساعت 2 تا 3 درجه از حرارت کمپوست قارچ دکمه ای کاسته می شود تا جددا حرارت به 52 تا 54 درجه برسد.سپس کمپوست قارچ دکمه ای برای 5 روز در این حرارت نگهداری می شود تا امونیاک موجود در آن کاملا از بین برود. در این هنگام کمپوست قارچ دکمه ای را خنک کرده تا حرارت ان به 25 تا 25 درجه برسد. در تمامی این مراحل باید رطوت نسبی کافی در اطراف کمپوستwww.irangharch.com قارچ دکمه ای وجود داشته باشد تا از خشک شدن سطح کمپوست قارچ دکمه ای جلوگیری کند.



ارسال شده در : سه شنبه 08 فروردين 1396 - توسط : عرفان
بازديد : 18 بار نظر دهيد! [ ]

مرتبط باموضوع :



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • موبایل شیائومی

    اخبار دیجیتال

    اخبار خودرو

    خواص درماني آب آلوئه ورا

    ورژن جدید دانلود منیجر

    فرش 1200 شانه

    ساندویچ پانل دیواری

    آتلیه کودک

    مقاله

    وی اس تی

    متن کامل پايان نامه

    پايان نامه حسابداري مالياتي

    پايان نامه حقوق

    پايان نامه علوم اجتماعي جامعه شناسي

    پايان نامه دانلود

    پايان نامه هاي ارشد

    دانلود فايل پايان نامه

    پايان نامه روانشناسي

    دانلود مقاله معماري

    خرید لباس

    آتلیه عروس

    دانلود فیلم ایرانی

    انجام پایان نامه مدیریت

    پایان نامه مدیریت

    خرید فیلتر شکن در امپراتور وی پی ان

    خرید سرور اختصاصی آمریکا

    انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت

    خرید گیفت کارت آیتونز

    چاپ کاتالوگ چاپ بروشور

    تور هند

    فروشگاه اینترنتی لباس

    خرید جم کلش

    خرید جم کلش رویال

    تور دبی

    خرید جم کلش رویال

    دانلود مقاله مدیریت

    دانلود مقاله مدیریت

    دانلود مقاله مدیریت

    دانلود آهنگ

    نرم افزار

    اس ام اس عاشقانه

    تصفیه آب معصومی

    لباس خواب

    دانلود رایگان فیلم

    دانلود کتاب الکترونیک

    دانلود کتاب

    ارتقا رم مک بوک پرو


  • آوای انتظار همراه اول آوای انتظار همراه اول
     هوایی شدی = 30904
     دوست دارم = 30896
     یاد من = 30465
     دلم گرفته = 30202
     عشق اول = 30464
     وقتی رفتم = 30477
     دیدی = 30878
     خدایا = 30167
     یکی هست = 30880
     خدایا = 30469
     هرگز نشد = 30470
     قرار نبود = 30475
     به عشق تو = 30314
     رفیق نیمه راه = 30478
     باور = 30166
     سکوت دو = 30345
     یکی یدونه = 30466
     به خدا = 30874
     اگه به تو نمیرسم = 30313
     تو که می دونی = 30903
     التماس = 30316
     بهونه = 30479
     واست مي ميرم = 30221
     نمیشه = 30893
     همه چی آرومه = 30473
     نبض احساس = 30872
     کجاست بگو = 30333
     بیا برگرد = 30871
     یادته؟ = 30895
     بخند = 30901
     خاطره ها = 30875
     نفس بکش = 30471
     خدا چرا عاشق شدم = 30186
     برو = 30873
     سکوت یک = 30344
     دقیقه های آخر = 30876
     دارم عاشق می شم = 30161
     تنهایی = 30902
     دل شوره یک = 30222
     نمیزارم خسته شی = 30899